orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Mana Semangat ?



Assalamualaikum ... 


Sekolah dah tak lama lagi , huh . Malas nya nak comeback -__- comeback pulak as form 3 . Seram pulak . 

Pengawas ? Idk . Aku tunggu Puyi . Aku try contact dia , tapi tak dapat . Maybe dia busy or something happened . I'm understand . 

Barang sekolah ? Wow , mesti ayah banyak pakai duit kan this year . OMG OMG . 
Beg sekolah ingatkan nak pakai sama macam Lily , Puyi and Ieyfa but .... aku recycle bag lama . Semua kitar semula . Hahahahah . 

Semangat nak pergi sekolah pun takde . Really . I hope , cuti panjang lagi . I hope ! 

Okay , seminggu sebelum sekolah bermula , aku perlu cari semangat tu ! Yes ... tapi kalau takde semangat nak pergi sekolah pun dikira main-main ke nak ambil PMR ? huh .. 

I just need time .,  

Bye .

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥