orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Layan Anime ...



Assalamualaikum ... 


Yawn , lama gila tak layan anime !!! Komik pun !!! Lama gila ! Rindu . hahaha 

Kalau dulu time nak UPSR aku , Yana and Azmin selalu sangat layan komik dan anime jepun ni . Komik tu semua Azmin punya :) LoL . Kalau boleh taknak berenggang sikit pun wei . Masing-masing gila komik jepun yang romantik tahap gaban time tu . Heaven gilaaaaaaa ... 

Sekarang kurang dah , sebab aku jarang sangat singgah kedai buku and rapat tak rapat dengan Min :'( hahahahahaha tak dapat den nak pinjam . 

Semalam tidur pukul 3 akibat mengupdate Itunes versi baru punya . Lepas tu take up semua . Ingatkan Iphone 5 boleh guna Itunes lama , rupanya takbole . Kena update ..... ughhh -.- 

Lepastu bangun lambat ... again ! Nasib baik ayah dah keluar rumah awal so tade la orang nak membebel kat aku :) Mama punya mood baik je tengok anak dia bangun lambat . LoL 
Terus ajak adik tengok TV3 dengan aku . Wow , macam tautau je ... ada cerita kartun anime laaaa ! Best betul ! Lama lepastu mama pun join sekali :) One happy family . 

Tapi yang aku tak puas hati , apesal endingnya tak happy ? Kesian Charlie ? Tak dapat bersama dengan Puteri Fana . Dah la Charlie tu hensem kottt ! ^_^ Tu la kelebihan anime , comel cantik kacak romantik sweet semua pakej lah ! Kalau lah hidup aku ni semanis anime tu :p berangan sampai ke sudah :) 

The Princess and The Pilot 
 A beautiful princess, a gallant knight, and a whole lot of airships equals one heart breaking story of  unrequited love.  Lady Fana is to be married to the Prince of a kingdom currently at war.  Their enemy attempts to strike at the heart of his nation, and his heart as well;  the future Princess’s home is attacked. To take her to her Prince before another attack is launched, they entrust a young mercenary to be the sole guardian to deliver her to safety.
Anyone who likes a good romance and adventure film, or is a fan of aviation should definitely check this out.

“When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.”
So keep your eyes to the skies until next time~<3


Okay bye . holiday begins v^^


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥