orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

KHB



Assalamualaikum ... 


okay . Siapa sini suka sub KHB ?
Jujur nya aku kurang suka kat sub KHB ni . 
Masa form 1 kami yang sebaya & satu kelas semua dapat bahagian ert. So, mulalah budak-budak yang ayu dalam kelas tu menunjukkan kepakaran mereka memasak serta buat kerja-kerja rumah . Aku pun reti tapi malas nak eksyen sebab aku tahu , cikgu bukan bagi markah tinggi kat aku sebab aku nakal :( tahu dah.
Tiba-tiba , kami kena tukar dari ert ke perdagangan . Aku tak sure masa form berapa kena tukar tapi aku bersyukur sangat-sangat . Aku suka perdagangan ( boleh la dari ert )

Sungguh-sungguh la jugak belajar perdagangan . Tapi aku tak faham , kenapa still kena buat kerja kayu ? Cikgu cakap tu untuk 60 markah . Untuk PMR . Masa form 2 aku buat kerja yang cikgu bagi tapi disebabkan aku nakal 'sekali lagi' cikgu macam ugut je taknak kasi aku markah yang okey . Kalau macam tu macam mana nak lulus pmr ? aku nak 60 markah tu ! >.<!!! nyesal den . 
Lepas je dari hari tu , aku masuk dan buat perangai baik sebab nak markah tu . Bukan nak fake sebab nak markah , tapi takkan nak ego kan . Rugi kot nanti . 

Time exam ... 
Wargh , wargh , wargh !!!! 
Kenapa keluar pasal adab makan , cara jahitan , kayu-kayan dan paip-paip ?! Mana perdagangan ? Apesal perdagangan keluar sikit sangat ? 
Dah la aku baca perdagangan je . uhuksss ..
Yang lain semua main tembak je :( 

Sedih sangat ... 



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥