orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Keputusan PMR Batch 97 Keluar hari ini !!!



Assalamualaikum :)

Hey you all , entri ni bukan nak menakut-nakutkan akak-abang form 3 tau . Saja je nak bagi kata-kata semangat :) weheee

Sebelum ambil result tu tawakal pada Allah swt . Hilangkan rasa gementar . Terima dengan keredhaan apapun keputusan yang bakal dapat nanti kerana itu lah benda yang telah korang usaha kan selama setahun ni . Ya , 
Jangan menyesal sebab benda tu dah tak boleh nak undur balik . Sebalik nya tanamkan semangat baru untuk next big exam , SPM . 
Salam dengan mak ayah before pergi sekolah ambil result (siapa jalan kaki)

Ha'ah , cakap memang senang Syeira , tahun depan kau pulak . Well , BATCH 98 , 2013 it's your turn. So get ready . Jangan malas-malas dan main-main lagi . Okay :)

Batch 97 , Goodluck all . Aku doakan korang semua dapat keputusan elok-elok . Bye :) 

p/s - siapa yang cemerlang PMR mesti keluar kat buletin utama . Hahahahahah next year muka siapa lak erk :) LOL


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥