orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kacak nyaaaaaa (。♥‿♥。)




Assalamualaikum :D 
Good Evening everybody . 

Laparnya kalau sebelum study tak breakfast :( Kalau kelas habis awal takpe la . Ni 4 jam k . Haru  (✖╭╮✖)

Aku ingatkan tutor tu orang cina sebab muka sebijik macam chinese mix korean sikit . Rupanya bila dia intro , dia melayu :) Hahahaha . 

Btw , dia comel gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrr (=^・^=)  cool je . 
Memang sangat-sangat comel . Hahahahahha 
sikit-sikit nak tengok tutor sebab comel v^^ ceh -.-!! 
Takde la sampai cenggitu . cover laaaaa .

Nasib baik " talkactive girl " tu tak banyak songeh harini . Agaknya takde siapa mahu layan . Harini pulak sub Sains , and penerangan memang tutor bagi dalam bahasa inggeris terus . Sebab tutor dah dari dulu belajar sains dalam BI , si talkactive girl kan form 1 . Form 1 kan dah exchange ke BM / dwi-bahasa . So amatlah susah dia nak catch-up . Tapi aku tak lah jahat nak ignore dia . Aku tolong la dia faham sama-sama . Hahahahaha . Tak banyak songeh kan best ┗┃・ ■ ・┃┛

One more , ! another thing not expected , sebenarnya takpayah la perasan sangat aku ni. LoL ..tutor pakai beg yang SAMA dengan aku punya . Cuma tutor the brown one and aku the black one . Hahahahaha ........................ 

Harini best :) kbye . 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥