orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Itu Satu Masalah kah ?




Assalamualaikum ... 

Wei , tak bosan ke single ni ha ? Pergi la cari pakwe sorang . Aku yang tengok kau ni bosan tau. Ish , tak paham aku .

Satu masalah ke kalau takde teman hidup ? 'BF/GF'
Satu masalah ke kalau single pun ? 
Satu masalah ke ? 

Okay , kalau dah selalu single maybe tak rasa 'alahai, bosannya tade pakwe/makwe' tak kisah . Kalau ada yang suka sekalipun maybe ambil masa nak accept ke idok . 
Kalau yang selalu couple ni maybe rasa 'alahai, bosannya tade pakwe/makwe' selalu ambil kisah . 

Aku pelik la . Bukan aku nak kata bercinta tu menyusahkan atau tak perlu kot . Kita remaja kena tumpukan perhatian pada pelajaran bukan fikir pasal cinta . No No , aku pun pernah bercinta but yang menjadi masalah aku adalah kepada orang yang selalu mendesak suruh kita cari teman pengganti , (cewah !)

Tahu lah yang anda tu dah ada orang yang sayang . Tapi tak perlu kot nak suruh/paksa/desak someone tu ada pakwe/makwe macam anda juga . Itu dia punya pasal la nak ke taknak . Ingat senang ke nak sayang orang -.- 

Kalau ada orang nak kat dia and dia pun nak kat orang tu , adalah tu hubungannya . Kalau takde buat apa nak desak/paksa orang ? Takde kerja kaaaaa -_- 
Kalau lelaki mungkin boleh cari awek :) 
kalau perempuan ? Perigi cari timba . Kalau proposal dia kena tolak , alamatnya menangis 7 hari 7 malam >_<

-Kalau takde orang nak sayang macam mana ? hahahahaha-


Just because someone is single doesn't mean they're lonely. Some people are in relationships and they've forgotten what happiness is.

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥