orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Holiday One Night at Port Dickson !




Assalamualaikum !

Alhamdullilah , selamat sampai ke rumah :) *yawn* sangat penat even bukan aku yang drive . Heheheheh :) 
Ingat kan nak stay PD sampai esok tapi my mum kerja esok :( ergh. 

One night pun da cukup puas sebab dah banyak kali pergi PD :) Minggu lepas pergi PD , ingat kan nak stay tapi PD full (accommodation) sebab ada majlis untuk tentera . Harini pun PD macam full . Ramai gila orang kat PD . 

Lepas makan , lepak kat pantai :) whuuu , sejuk dan nyaman . 
Ketam & anak-anak nya banyak gila ! Tak sampai hati nak pijak . 



 Hahahaha . my siblings and I were catching crabs <3 !

Lepastu dekat Teluk Kemang macam ada karnival . Lama juga laa lepak kat situ . Have fun :>


aku nak join . 


dua orang dalam satu bola . Aku nak join tapi rasa segan . Untung la adik Ati & Adik Tini :> 


di dalam bola . Mereka bergolek-golek tanpa mengiraukan suasana . 


bola dorang yang paling besar ! kesian adik Adam , tengok je . tu la siapa suruh taknak join . hohoho

Lepas tu layan muzik gamelan . Merdu sangat :) 
Then , balik laaaa . 

Bye :) 
thanks reading !




Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥