orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Half Hour ? Patutnya 2 jam



Assalamualaikum ... 


Tadi tusyen subjek BI . sob sob . Aku tersilap cakap gred aku masa UPSR dulu . No No ! 
Just me and the annoying girl in the class . 
Dia dan aku kena asing sebab dia tak tahu apa apa pasal BI . I mean , She doesn't understand English. So , kalau aku follow dia , ulang balik dari form 1 memang lambat la . Sebab next year aku PMR , so we'll split up ! Yes !!! Thanks Puan .... omg , aku lupa nak tanya nama tutor tadi . 

Btw , time mengajar kan , aku rasa pelik sikit . Kenapa beliau langsung tak renggang dengan phone dia ? Aku rasa , dia patut tumpukan perhatian pada kiteorang , but ... dia busy dengan phone nya . Idk la if she has something important to do . But , dia tengah mengajar kan :3 

Btw , kelas habis awal . Sepatutnya 2 jam tapi jadi setengah jam je sebab dia tak tahu nak ajar apa . Hmmmm 

Balik je rumah , aku kelaparan gilaaa . Nobody at home . So I decide nak makan pizza petang tadi . Aku makan pizza yang bersemut :( Mana lah persan ada semut sebab gelojoh sangat -__- hmmmmm ! 

I hope , something luck will happen :) I wish !

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥