orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Good Student ? Eiceh ^^

Assalamualaikum !

Hari ni kan. Aku gembira sangat sebab Teacher Sains aku seorang pelajar yang baik :) Yelah ! Sapa tak gembira + bangga kena puji . Kankan ^^ Seriously,  Aku rasa aku nakal duh dalam kelas dia . Masa beliau nak kasi 'small gift' kan, teacher pandang je aku. Macam nak marah je. Aku pulak dah rasa nak terkencing . Takut :3 Aku rasa aku takkan dapat punya . Qila pun rasa macam tu. Tetiba, teacher panggil aku ." Syahira " Aku pun pergi ahh dengan suara rock aku :> Sakit tekak -.- Aku cakap " Teacher, saya bukan pelajar yang baik " Teacher senyum je. Pastu teacher panggil Qila pulak . Wahh , Qila pun pelajar baik juga ! Hehehehe . Okey ! 


Ni la small gift teacher bagi tu :) Macam ni boleh cari kat kedai kan bagi korang . Tapi bagi aku tak , even aku boleh beli makanan ni tapi yang teacher bagi kat aku hanya sekali seumur hidup k :) Lepasni taktahu lah teacher nak bagi aku lagi ke tak :3 Hehehehe :-*

Ni Jee. Sebenarnya ada 4. Tapi  Murni comell da amik.  Takpee takpee ^^

Teacher pesan - Ni hadiah kecil je . Ni tanda sayang teacher kat kamu. Thank you pada pelajar saya yang respect saya, dengar cakap saya. ( Dan ada lagi ucapan 'kasih sayang' yang tak dapat saya siarkan atas dasar menjaga 'eksklusif' ucapan beliau) Sekian .

p/s : me LOVE YOU PN. ROHAIDAH ! ♥ ♥ ♥ 
sweetDay

p/s - entri ni entri lama :) 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥