orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Ex yang baik , bla bla ~




Assalamualaikum ... 

Ex tu apa ? 
ala , macam ex boyfriend atau ex-girlfriend . 
Ex-friend ? Hahahahahah pun boleh :)

Warga twitter selalu juga la tweet pasal ex . I means macam ni " Ex yang baik akan tegur kita , bla bla " Aku terfikir ... 

Wei , kalau dia baik bagi kau , apsal dia jadi ex hang ? 

Jarang sangat ex nak tegur ex . Macam awkward gila ! Seriously ! 
Bukan nak cakap yang aku tak pernah ada rasa nak tegur ex-ex aku ( amboi ) tapi rasa malu , segan sangat-sangat . Tapi kalau ex tu yang tegur kau dulu , takpayah la jual mahal sangat nak tegur balik kalau hati tu memang dah lama nak bertegur dengan dia macam masa bercinta dulu :')!

Tapi yang aku pelik , ex kalau dia baik , dia takkan jadi ex . Dia mesti tak berpisah dengan kita . Kalau dah jadi ex tu mesti lah dia tak serasi dengan kita , dia buat kita tak selesa atau dia nak game korang. Atau korang berpisah atas kehendak masing-masing . Kalau dia baik , dia akan cuba sedaya upaya tetap bersama :) 

Jadi , aku buat entri ni bukan sebab aku tak suka benci ex ex aku okay , cuma aku pelik , kenapa anda tweet ' ex yang baik ' ? 

Thanks reading . 
Bye :)




Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥