orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Apa pun tak jadi . Hampeh .... ~





Assalamualaikum :\

Macam mana eh nak download cite kat laptop . Aku dah install macam-macam software tapi ... haha entah lah , satu pun aku tak reti guna . Nak minta tolong siapa >_< 

Dah la cite tu best . Tapi kan , aku takut je laptop ni rosak or jadi sesuatu yang tak elok sebab terlalu banyak download entah apa-apa software (-_-) 

Nak tukar theme iphone pun tak reti :( Hmmmmm 
Iphone perfect X simple ? Ohh , not for me right now . kkkk

Hwiating Syeira :) Okay byebye . 
Loveyoumore

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥