orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Why Relationships End ?


I miss thiss ! Someone pernah tag gambar ni kat fb aku dulu :) You know who . hahahahaha oldskull punya cerita la v^^





Tajuk entri sebenarnya tengah trending kat twitter . 
Macam best kan . Hahaha

Dalam sesuatu hubungan , tak kesah lah hubungan percintaan , persahabatan hatta hubungan kekeluargaan sekalipun mesti ada sesuatu yang boleh menyebabkan berakhirnya hubungan tersebut . 
Contoh kalau dalam hubungan percintaan , mungkin sweet couple boleh break up sebab si dia curang . Hubungan persahabatan boleh renggang atau putus kerana si sahabat talam dua muka . Hubungan kekeluargaan biasanya susah nak putus tapi biasa renggang . Contoh kalau ayah dia kahwin lain automatik mak dan anak anak semua mogok ~ hahahaha 

Why Relationships End ? 

Chapter 1 - couple

- someone stop trying
Communication, No communication then No trust!
- they wanna see you every single day . Lulzzz
- Cause you get bored 
- The LOVE isn't there anymore 
Stupidity, distance, cheating. Lastly the flame that once was lit burnt out.

- busy all the time 
- Manja manja dengan gf / bf orang lain sedangkan gf / bf sendiri ? Hampeh ... Zzzzz

- terlalu mengongkong 
- Cemburu keterlaluan / cemburu buta 


Chapter 2 - Frienship

- backstabler
- meet a new friend 
- terlalu berahsia 
- cakap pakai lepas . 
- bashing your bff
- lama tak berjumpa *kawan lama*
- masalah berkomunikasi


Chapter 3 - Family

- salah faham 
- konflik 
- terlalu mengongkong 
- ibubapa terlalu sibuk 
- tidak bersefahaman 

Okay . Aku just list sesuatu hubungan tu berakhir disebabkan oleh apa . Ada idea lain ? hehe

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥