orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

What's Going On , Twitter ?!




Heyya everybody . 

Im know , saya dah jarang online twitter . Bila online cek interaction , balas balas mention dan OFFLINE . 
Tak menyempat jugaklah intai trendings now . 

Kat TL penuh kowd pasal orang hilang dara , anak tak guna bla bla ~ 

Tapi ... kenapa Twitter macam dah dijadikan medium tempat orang dengan murah hatinya memalukan diri sendiri dengan tweet yang spite something like that ? Aku tak cakap semua , tapi yang trending tu . Yang pasal benda bukan-bukan . Pelik wei . Twitter dah tak macam dulu . Memang bukan hak aku nak complain macam-macam tapi korang apekess ? Geram lah jugak . 

Twitter , Facebook , blog dll sebenarnya berfungsi nak menghubungkan yang dekat dan jauh . Juga banyak kelebihannya . 
Tapi apa yang berlaku sekarang ? 

Aku malas nak cakap lebih macam aku perfect sangat kan . Haha 
So , kembalikanlah keamanan kat Twitter semula . 

Twitter dah nak jadi macam facebook ke ? Haiyaaa ! 


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥