orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY ...



Assalamualaikum ...

Harini last day sekolah and last day exam :)

Dengan rasminya, hari Jumaat 1/11/2012 saya telah tamat pengajian sebagai pelajar tingkatan 2 smktdh kelas Bungaraya tahun 2012 .
Aku mesti rindukan 2 bungaraya sangat-sangat-sangat-sangat ...

Memori tahun ni takkan dapat kita bawa ke tahun depan ... 
Yeah ! :) Exam berjalan seperti biasa . Tiada yang istimewa . Lepas habis exam aku dengan Pui n Lily pergi kantin nak beli air . Seriously ni fakta , aku dah 2 bulan lebih langsung tak jejak kaki kat kantin . Yes ! Sebab aku asyik terperuk dalam kelas makan dalam kelas, bawa bekal and ... kalau nak makan pun order kat Azick kasi dia upah . Hahahahaha harini rasa kekok sekejap . Aku lihat ramai yang dah start conteng baju :) Bagi aku tahu ni sangat meriah .. 


seriously aku kata , semua dalam gambar ni comel gila nak mampus k ! Jelly sebab aku takde :( Amar masa aku ajak masuk sekali nak ambik gambar malu-malu kucing . Bila review gambar and zoom tengok dia yang bergaya sakan kat belakang ! wakakaka whatever , Amar still comel lote !!! >o<


Sampai kelas kami start nak makan pizza .. jeng jeng jeng budak lelaki  Amar , Jojie , Khairul , Azick dan Amirul serbu sekali . hahahaha dah akhir tahun so biarlah dorang join sekali . Niat sebenarnya pizza tu untuk bff aku :) Pui, Lily and Ieyfa . Tapi sebabkan Ieyfa tak datang kami bertiga berfikir nak ajak siapa . Lastly ramai pulak join . hahahahaha best !!! 

Budak lelaki turun untuk solat asar . Kami macam biasa . Lepak dalam kelas . Konon nak tunggu budak kelas masuk kelas baru nak buang sampah pizza tu . Show off sikit . Hahahaha tapi cikgu masuk dulu dari diorang . Terbantut niat . Hahahaha
Cikgu yang masuk pulak apak ahh ~ kerek gila . Nak jerit-jerit bagai . ugh ~ wadepak k -.- 

Lepas cikgu keluar semua berparti tak ingat dunia terutama nya Azick . Siap menari lagu crayon-gdragon lagi ! Lawak duhh . Comel ! Lepastu semua kongker phone aku . Tangkap gambar sana sini and aku lah mereka punya jurugambar . sampai hati . tsk tsk :p hahahaha

Yang paling lawak tak boleh blah , azick kenakan orang . Dia conteng baju Adam. Lepastu semua pakat nak kenakan dia . Hahahaha menggeliat-liat dia nak lepaskan diri , lastly dia terduduk atas meja yang ada air . Hahahaha sumpah lawak . Habis seluar dia basah ! Adui ! 




kegilaan melanda :)



'' some don't like us, but we don't care '' I love this one ! Yang nampak kepala tu teddy Zul ! ahahahahaha . Muka abang aku paling serius sekali . Hehehehe




3 handsome guys :) 
I will miss you all lah :'<

Semua budak kelas 1 BA tahun lepas dapat merchandise ni ^_^ thanks you


Aku punya dengan Amar n Qila sama ^_^ 



Masa balik . Aku lepak kat luar sebab Pui and Lily pergi pejabat . Ada hal . Aku dengan Zul . Lepastu aku nampak Azmin, Fasiha, Aqila n Amirul akmal kat pintu belakang kelas korang . Aku pandang je dorang . Well , aku miss dorang lah . Then Azmin panggil aku . Aku segan giler nak pergi >< Nak taknak aku pergi jugak lah . Azmin cakap ' Syeira , Mirul nak minta maaf kat awak . Tapi dia malu ' Aku : ehh mirul ? aku dah lama maafkan kau lah :) -dalam hati aku , apa yang dia buat ? Ade ke salah dia ?- Aku tengok muka Mirul macam rasa bersalah sangat . Then aku hulur tangan sebab nak salam dengan dia . RINDU ! Yey ! akhirnya :) Lepastu Fasiha peluk aku . Aku dah macam sebak . Ehh ~~ apesal ni . Tiba-tiba aku nangis ... tak boleh nak tahan. Aku peluk Qila n Azmin .:( aku sayang korang semua ! SEMUA ! Rindu korang wei ! :'< :'< :'<

Aku nak minta maaf sebab selama ni aku jahat . Bajet pailang sebab mentang-mentang kelas BR . Masa kelas BA dulu maybe aku ada sakitkan hati korang . Terutama Azmin dengan Mirul . Sorry korang . Aku memang bodoh . Aku taknak kita berpecah seriously bila fikir balik semua yang pernah terjadi diantara kita satu geng . Aku rindu ... time market -market dulu . Jalan satu geng pergi kantin . Gosip-gosip girl :) Cerita pasal bf masing-masing . Datang pagi . Lepak surau . Gaduh , suka , sedih .... semua bersama . Sampai one day kita jadi macam strangers .. Tak tegur . rasa kekok . :) 
Thanks Azmin be the first people who wanna talk to me . And thanks juga korang semua terima aku balik . I means jadi kawan even bukan satu group . Kalau korang terima aku balik pun apa salahnya . Kita kan kawan :'D 
Dear ...
Azmin , Qila and Fasiha n Amirul... Aku SAYANG , RINDU korang semua !!!
Setahun kita lalui bersama . 2012 

Even Ieyfa tak datang . Nama dia kami tetap tak lupakan . Kami conteng juga nama dia kat baju kami ^_^



Aku rasa ni kembar yang tulis :) 'Gudluck Fany' Thanks You ! 


Last day :') ...

1st November is very enjoyable day . 
I wll miss it you all . 
Take care . InsyaAllah . Kalau ada rezeki kita jumpa lagi tahun depan :) Aku sayang korang semua ! Semua sekali ! 
Aku kalau boleh taknak cuti . Taknak . 
Nak stay sekolah . Sampai aku rasa puas . :(
Tapi apakan daya . Semua nya takkan terjadi .. 
Korang .. aku rasa nak memangis bila tengok gambar-gambar tadi and ingat balik apa yang berlaku tadi .. sayang korang semua . Byebye :')
Jumpa tahun depan .



Seasons In The Sun-Westlife

Seasons In The Sun Lyrics

[Kian:]
Goodbye to you my trusted friend 
We've known each other since we were nine or ten 
Together we've climbed hills and trees 
Learned of love and ABC's 
Skinned our hearts and skinned our knees 

[Bryan:]
Goodbye my friend it's hard to die 
When all the birds are singing in the sky 
Now that spring is in the air 
Pretty girls are everywhere 
Think of me and I'll be there 

[All:]
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the hills that we climbed were just seasons out of time 

[Shane:]
Goodbye Papa please pray for me 
I was the black sheep of the family 
You tried to teach me right from wrong 
Too much wine and too much song 
Wonder how I got along 

[Mark:]
Goodbye papa it's hard to die 
When all the birds are singing in the sky 
Now that the spring is in the air 
Little children everywhere 
When you see them I'll be there

[All:]
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the wine and the song like the seasons have all gone 
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the wine and the song like the seasons have all gone 

[Nicky:]
Goodbye Michelle my little one 
You gave me love and helped me find the sun 
And every time that I was down 
You would always come around 
And get my feet back on the ground 

[Shane:]
Goodbye Michelle it's hard to die 
When all the birds are singing in the sky 
Now that the spring is in the air
With the flowers everywhere 
I wish that we could both be there 

[All:]
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the hills that we climbed were just seasons out of time 
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the wine and the song like the seasons have all gone 
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the hills that we climbed were just seasons out of time 
We had joy we had fun we had seasons in the sun 
But the wine and the song like the seasons have all gone

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥