orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 6# Last Paper ^_^



assalamualaikum :)

Harini last day sekolah and last day exam :)

Seni paper 1 aku jawab macam nak taknak je . Malas nak baca 50 soalan . Well , bukan subjek teras punya pasal . Hohoho

Seni paper 2 aku orang pertama siap ! Ahahahaha power ndak ? Ye lah tajuk senang . Lukis pemandangan waktu senja di pantai . Selalu sangat buat time tadika dulu . Bajet -.- 

Lepastu kami enjoy berparti tangkap gambar macam esok nak mati pulak :p tapi ... phone aku budak lelaki yang kongker . Aku duk diam macam orang blurr . Biarlah dorang . Asalkan dapat tengok semua happy harini . Aku pun happy Alhamdulillah :D 

Harini Ieyfa tak datang . Sedih wei . Last day sekolah . Terharu sangat .

Aku belanja pizza . Yeah acctually for my girls sebab dah janji .. but budak lelaki .. Ammar , Jojie , Khairul , Azick dan Amirul pun tumpang sekali . Kami pun berparti bersama . :') rindu nya dorang Ya Allah :'D

Sesi conteng baju bermula . Hahahah kenangan punya pasal sebab tahun ni paling ohhsemm :) Semua budak kelas 2 bungaraya tulis '' 2 bungaraya / 2br '' kat belakang baju masing-masing :) tak semua jugak lah . 



MINE ^^


Ieyfa . Selamat bercuti biyy :) Take care . Jangan cari baby lain plak :( sayang kau sangat-sangat kawan . Thanks for understand me for this year . Im touch :') thank U !!! for everything ... 

okay lah . maybe this is for today ! Untuk selamanya . 

JUMPA TAHUN DEPAN SEMUA :') TAKE CARE ... 



Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥