orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Tahniah Syeira (≧∇≦)








Alhamdulillah ! Syukur kepada Allah S.W.T ! 
Keputusan exam last year yang ditunggu-tunggu telah pun keluar ( ´ ▽ ` )ノ  !!!
Ya Allah ! Terima kasih :) 

Berdebar-debar bila cek ... 
Takut gagal je . Takut wooo . 
Rasa nak gugur jantung . 
Tapi tabahkan hati . Sampai bila aku taknak tahu keputusan sediri . Takkan nak tunggu sekolah buka . 




Aku ... dapat ... nombor 3 ^_^ ! 3/29 !

No 1 mesti Barath . No 2 kalau tak Varisha , mesti Dhiviya . Takpun Amir Gibby ^_^ hehehehe

Bila aku bagitahu mama pasal keputusan , adik macam jealous je . wakakaka :p 

Tahniah untuk diri sendiri ^_^ 
Kalau Malaysia boleh , Syahirah anak encik Yusri pun boleh !!!

p/s - Mama bangga tapi mama lagi suka anak-anak mama dapat nombor 1 .
Hahahaahahahahahha . Sejak kecil , mama selalu cakap benda yang sama :) 

Jadi , saya masuk kelas mana tahun depan ? 3 .....


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥