orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Silent War Ending !




Assalamualaikum ...

Malaysia is raining . Everyday . 

Pagi-pagi dah terpacak depan sekolah sebab nak ambil and pulang buku teks sekolah . Nothing happen and I very sad :'( Sebab tu last day yang tak berapa rasmi berpisah dengan kawan selama 2 bulan. Yang rasmi hari khamis lepas :') Bahagia sebab dapat jumpa Pui, Lily, Qila, abang aku, and Azmin. 
Ya Allah .. terima kasih kalau inilah penamatnya bagi segala penderitaan . Penderitaan yang perit pernah aku lalui ketika bergaduh dengan diorang :'> Terima kasih . 


Lily cakap kat aku , semalam dia jumpa Ammar dengan Azick ... Diorang nak pergi kem . So Ammar pesan kat Lily suruh kirim salam kat aku . Pastu Azick sengeh-sengeh . Eh ~ Macam ada makna je mereka ni . Komplot ape la . Ammar riffdy, Im in silent falling in love with you , babe. :)

Lepastu balik dalam jam 12 pm . Sebak sangat hati aku nak tinggalkan semua kawan-kawan . Eh ~ macam esok nak pergi selamanya pulak . :') 

Lepastu balik tukar baju pergi majlis konvo tadika adik aku . Argh penat,. Nasib baik ada novel dan komik seram peneman ^_^ takdelah bosan sangat. Lulzz .. 

Masa bosan-bosan tu jugak lah aku bodek mama , kacau mama , panggil mama banyak kali tapi mama buat dekk je . Geram aku . Aku tak putus asa . Aku still kacau mama , lastly mama mengalah and dia bercakap juga dengan aku . Hahahaha see mum , If I cant life without you .. so you cant too ! Deal ? Heheheh I love you , Mum . FOREVER :-*

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥