orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Sengal


One day , aku cakap dekat mama straight to the point yang aku nak curl rambut . 

Me   : Ma , orang nak buat rambut :D
Mama : apa ? Nak buat apa ? Rambut dah cantik tu 
Adik : Eh , buat apa nak buat rambut kak ? Tu kau da ada rambut . Bukannya botak pun :) 

Dalam hati aku kan , kenapa adik aku sengal sangat ni ? Hmmm sabar je la . Kang aku marah dia mak aku marah aku balik . Takpe small matter je kan :) 

One day di Digital Mall , ada satu hard disk tu dia punya ape benda entah ialah 1TB . Ada pelbagai jenama . Antaranya Toshiba , Western Digital and Buffalo . 

Mama : Kak , ITB tu apa ? 
Aku  : entah ... B tu tahu lah . Bite kan ? 
Adik : Ape la kak , T tu Toshiba . B tu Buffalo . Toshiba Buffalo :)
Mama dan ayah gelak je .
Aku  : Ha , pandai lah kau . 
Adik : Abis tu apa ? 
Aku : Pergi tanya orang kedai la .

Hahahaa . 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥