orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Perjalanan Aku .




Sekarang tengah cuti , lepastu sekolah ... aku dah tingkatan 3 :) Belajar punya belajar nak dekat trial PMR pulak ... mesti masa tu aku takut . Berdebar dan cuak . Ceramah mesti bersepah time tu . Jadual padat gila . Habis je trial aku masih tak dapat tarik nafas lega sebab PMR yang sebenar nak dekat . Time tu mesti semua orang duk ceramahkan aku . Letak harapan setinggi gunung Fuji. Aku yang resah mampu ke tak mampu lakukan yang terbaik untuk 8A tu ... ? 

Lepas PMR aku boleh lah bergangnam style untuk beberapa minggu yang tenang sebelum diganggu dengan perasaan ingin tahu dan resah menunggu keputusan keluar . Ya .... sebenarnya ketenangan yang aku dapat lebih bermakna lepas tahu keputusan PMR :') 

Cuti panjang bakal bermula lagi . Kebosanan seperti sekarang bakal aku rasai tahun depan ^_^ mesti saudara mara sibuk tanya keputusan aku . Hmmmmmmmmm ....

Kembali ke sekolah semula . Masa tu mungkin aku dah tingkatan 4 . Besar dah aku ni :) Dah tak boleh jet jet anak kecil . Kena matang . Sekolah mana ye aku ? SMK ke atau asrama dah ? Ke bakal satu asrama dengan Yana nanti ? Hehehe ... rindu dia . Mama kata samada keputusan aku cemerlang atau tak aku kena masuk asrama :( asrama agama . Hmmmm aku taknak ! 
Aku akan ambil corse apa ? Hehehe .... 
Lepas tamat tingkatan 4 aku dah tingkatan 5 . SPM dah ekau Syeira . Cam tak percaya . >o<

Aku mesti takut kan . Sijil kematian tu . Hehehee .... 

Nanti aku masuk Universiti ke ? Kat mana ? Adakah aku bakal masuk U kat Paris ,France macam yang aku nak sekarang ? Atau kat Malaysia je aku ni ? Ahhhh ~ Jauh lagi perjalanan aku nak sampai sini kan =>

Aku terfikir , cepatnya aku besar . Cepatnya aku dah nak PMR dan SPM semua ni . Aku mesti rindu zaman sekolah :) hahaha . 
Aku terfikir , aku masih hidup lagi tak nak lakukan semua ni :) 
Macam macam aku boleh buat sepanjang tahun . Tapi aku suka buang masa. Kalau aku rajin mesti aku tak duduk kat SMK sekarang . Mesti aku duk asrama macam Yana . Yana pandai . Aku ni harap je kawan dengan dia 6 tahun tapi aku langsung tak macam dia . hehe ..

Perjalanan aku ... MASIH JAUH LAGI :) 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥