orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Ouh Okay ~





Hmmm satu malam ni serabut betul mood aku . Kejap okay . Kejap tak . Hmmm bersabarlah wahai hati :')

Kau la sweet talker sangat . Now see kau dah huru hara kan hidup aku >< kacau betul . 

Dengan ex boleh je kan panggil nama . Dengan aku .. kau panggil KAU - AKU je :'< Korang faham tak maksud aku ? Ala macam ni ...

Conversation # 1

Eira : Ehh ~ sweet nya Akem Amira ni ^^ jeles titew 

Akim : Eira , Akim '' IM '' la , bukan '' EM ''

Eira : opss . Salah ehh :)

Akim : Tkpe . Mana Kamal ? Tak nampak pun .

Eira : Kamil la bukan Kamal :p dia tak datang . hmmm

Akim : Ala suruh la dia datang . Eira mesej lah dia ^^

Eira : Dia sibuk la tu . Malas nak ganggu 

Akim :  laki suke pompuan text dye dulu , nanti laki tu rase mcm dye tu dihargai, tapi ikot logik laki la kene text pompuan dulu

Eira : heee bye nak text dia la nii :D Hehe lelaki memang ngengada kene ikut dorang je. heheh

Akim : Eh , Akim terasa la . Akim pun lelaki -..-

Eira : Huhuhu , maaf sekali lagi :b 

ENDING ...
ni kesah benar . Aku ubah nama dengan ayat sikit-sikit :>

Okay faham tak ? Seriously , sikit pun aku tak salahkan ex dia . Sebab kalau korang baca sampai habis , ex dia takde nampak macam nak menggedik pun dengan dia kan :D Dia pulak yang melebih . 
Akim itu Akim ini , euii sakit pulak hati aku nengok . Meluat tahu tak . Terbakar bakar je hati ni :3 Tapi kena sabar gak . Malas nak cemburu buta . 
Hmmmm ~!~!~!~!~ 

Tapi bila teks dengan aku macam ni pulak jadinya 

Conversation 2

Mamat : Sayang , kedit ayang tinggal lagi 4 sen je . Lagipon ayang da ngantok lah . Hahahahahax . gewdik nye XD 

Aku  : shit fucker bastard bitch * aku reply dalam hati je la . Tak sampai hati nak maki hamun orang malan-malam *

WTF tautau ... dengan aku cakap macam gewdik habis kau dengan ex kau ? Tak gedik ? Eui macam ape je aku tengok kau doh . Hmmmm aku cakap je dah okay but aku ni still tak puas hati and sakit hati dengan kau :'( Sedih kau buat macam ni . Harap kau faham . 
Kalau kau baca post ni lagi aku suka sebab aku nak kau tahu overall punca moody aku ^^ 

Pasni aku pun nak tweet or chating or mesej dengan kawan lelaki guna nama or saya - awak la ^^ boleh tak -.- 

Conversation 3 * mungkin terjadi tapi tak sampai hati *

Jojie : Penatnya harini ~

Aku : Eh , kenapa penat ? 

Jojie : main futsal tadi :)

Aku : Ouh Syeira ingat kan kenapa la tadi . Rehat lah . Mesti Jojie penatkan :D

Jojie : Hehehe okay . Tgh buat pe ?

Aku : Syeira tade buat pape pun :) Jojie ? 

Blablablablablablabla

Conversation 4

Amir : Lapar la . 

Aku : awak pergi la masak . takpun beli je 

Amir : malas  hehi

Aku : lelaki memang semua malas ke awak :b

Amir : entah :)

Aku : Ye la wak . Saya faham 

Agak agak korang , geli tak baca ? Hahahahaha 

Im hurt toningt but you make a fake smile tomorrow . Wadepak ?! Shit gila -.- 
Bila aku cakap kenapa aku moody buat buat tak salah nak back up ex . Ehh gi mam le kau :p 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥