orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

NOW : Flute






Flute ? Apa tu ? 
Dalam bahasa melayu kita panggil seruling . 
Flute ada banyak jenis . Yang aku tahu , ada yang jenis kayu dan macam besi tu . 

Aku rasa nak try main flute laaa ~! O:! 
Lawak en dengar . Hehe .
Aku dah ada gitar , tapi nak learning tu takde masa. PMR on the way . 
And aku masih mencari kelas muzik untuk belajar main gitar . Ouh >_<

Lepas tengok Tiffany SNSD main flute kan , terus aku jatuh cinta kat flute ! Fany Fany ! 




Song Title : Lake Swan 

Best kan ?! Fany memang pandai main flute ^_^

And , kalau nak try mesti kena ada benda nya . 
Mana nak cari flute ? 

Kalau kat Yamaha harganya cecah ratusan . Tapi memang cantik la :) 
kalau nak beli kat situ rasanya kena jadi pro . haha

Itsokay , aku boleh guna recorder sekolah rendah dulu . Hahaha . Tang tu pun tak lepas lagi . Adui ~ syeira :O

Ehem , sebenarnya aku bukan nak main flute sangat pun . 
Jari aku kalau pegang alat muzik mesti taktahu nak mainkan nya . Sedih :'(

Kenapa SMK aku tade pancaragam ? Kalau ada , rasanya boleh la aku ambik bahagian flute . Wakakaka kalau ada . Takkan nak main gitar plak --' 


Thank For reading :D 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥