orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Macam Tak Percaya !



Assalamualaikum ...


Keputusan exam dah keluar !!! Tapi agama punya markah je la baru keluar . Yang lain belum lagi :<

Well , satu je aku nak habaq mai kat korang semua ... 
Please don't trust it ! I means , jangan percaya dulu keputusan yang keluar tu bulat-bulat ! Kadangkala dia akan berubah tanpa dijangka . 
Harini dapat A , esok B lepastu A balik . Macam ape je . Aku cakap bukan saja-saja tapi memang dah kena dulu masa nak cek result ujian kali pertama kut :3 And bukan aku sorang je yang rasa web tu entah apa-apa , ramai lagi kawan-kawan rasa macam tu sebab dorang cek keputusan kat situ . Dah cikgu suruh ...

Keputusan peperiksaan akhir tahun ni pun cikgu suruh cek kat situ . Report kad ambil tahun depan . Tapi cikgu , keputusan kat web tu macam putar belit lagaknya . Ianya membuatkan kami bercuti sekolah tak senang duduk . Kejap lulus kejap tak . Aishh ~ 
Kenapa lah tak keluar keputusan awal-awal ? Sekurang-kurangnya takde lah mengharap macam ni sekali :'( Ya Allah :'<

Cek keputusan di web ini - Analisis Peperiksaan

Tawakal pada Allah swt banyak-banyak :D insyaAllah dimakbulkan . Semoga berjaya ! hwaiting !

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥