orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kisah Budak Migrain :D




You know this boy ahh ~ He's my good friend forever k ! My brothaa too ! 


Hi semua reader, malam ni aku nak story pasal seorang kawan aku yang baik sangat dengan aku. Aku ingat dia ni sombong sebab dia jarang ke sekolah . Aku banyak tahu pasal dia pun dalam Twitter. Dan twitter jugaklah yang buat aku 'berkawan' dengan dia :D Seronok gila ! Banyak benda funny , annoying and bla bla yang kami tweet. Kat Twitter je lah dapat talk dengan dia. Kalau kat sekolah.. err hampeh ! Nak jumpa dia pun macam kena buat appointment. Hahahah . Tapi satu kelebihan dia yang aku tak mampu caras. Dia selalu tak datang sekolah. Kalau aku dah sah-sah tak pandai. Tapi dia.... PANDAI !! Aku jelly dengan dia sebab dia ada kelebihan macam tu. Aku yang hari-hari pegi sekolah pun tak dapat catch up macam dia ! Harini yang buat aku rasa pelik sebab dia tanya bufday aku, then dia kata nak bagi aku hadiah. Dia kata dia tepati janji macam 'Jojie Si Choki-Choki' tu. hehehehe. Yeah ! Tak sangka ada orang yang ingat aku. Sobsob :'O Apapun, thankyou to be my friend , Amir Gibby !!! Ingat ! Kita bersaing secara sihat dalam pelajaran tau ! Aku harap kita tak ber musuh-musuh ! Hehehe. :D Sayang kau kawan ^_^ 

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else.

p/s - actually , ni entri lama . 'Curi' dalam blog aku yang lagi satu . Hahahahah ! 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥