orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kena Fikir 2 3 Kali . Haha






Assalamualaikum . 

Baru rajin nak online twitter . Hehe 
Thanks tau sape yang follow and still follow aku even aku dah jarang online . 
Ye la , kat twitter ada sesetengah orang bila twitter user yang follow dia lama tak update dia unfollow je . 

Tapi aku pelik , dah la follow aku lepastu unfollow aku padahal aku tak unfollow dia pun . Baik takpayah follow en . Ke saja nak followers naik or batak followers ?
Kalau yang dah follow siap ask to 'follow me back' pastu unfollow aku , memang bertambah pelik duh --' 

Ahh ~ lantak la . Janji happy . 

Siapa yang aku tak follow back to sorry eh . Kalau nak sangat aku follow mention aku k . Takut aku tak perasan yang korang dah follow , nanti ingat aku sombong lak . 
Tapi ade yang aku perasan , tapi saje taknak follow pasal teringat zaman FB dulu . 
Hmmm ~ Sentap je bila ingat balik . 

Tak sangka kan kau follow aku . Haha . 
Kena fikir 2 3 kali nak follow kau ke tidak . 
Sorry a lot k (:
Btw , terima kasih follow aku k . 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥