orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Jojie & The Choki-Choki ! Melting zzang !!!

Assalamualaikum ! 

Siapa sangka 2 hari berturut-turut aku dapat choki-choki yang begitu banyak ! Dari orang yang sama iaitu Jojie. Weyh ! Sayang kau kawan ! Kau sekarang ni selalu ada kan time aku sedih dan suka.  Walaupun kau ni kan jenis budak lelaki yang ramai peminat, aku ingat kau tak kan layan orang macam aku nihh.  Rupanya aku salah... Kau seorang yang tepati janji, mesra alam ! hahaha !  Aku terharu weii ! Masa tu aku tengah selesai kan masalah dengan kawan-kawan kat tandas then tak sedar rupa-rupanyanya dah waktu rehat. Tapi kiteorang tak settle lagi :'\  Kau sanggup tunggu aku kat luar tandas semata-mata nak bagi choki-choki ! Apakah ???Weii Jojie dengar sini ! Aku terharu gila sampai dorang cakap muka aku sangat teruja bila nampak kau. Hahaha. Then kau senyum jee kat aku. Kau buat aku jatuh hati dekat kau lah kawan ! Please. Aku bukan taknak kau senyum kat aku, aku nak sangat ! Tapi cara kau senyum tu lain macam. Bagi aku cair duh .. Kalau sehari dalam kelas takde kau, memang tak best ....  Aku sayang kau kawan. Aku anggap kau sebagai Kawan selamanya !!! Sayang kau sejuta kali ! Byebye.

Thankyoumoremore Jojie for the choki-choki ! Delicious ! 
Hahahah 


Hari ni punya choki-choki <3
Rasa cam taknak makan . Nak simpan buat kenangan ! hohohoho


Semalam punya cecoki ! Hehehehe ! 
3 paket woi ! Boleh jual ni . Kahkah <3

Loveyouverymuch, Jojie . ! 

p/s - Entri lama . 3 May 2012 & 5 May 2012 :) 

Saja ingat kenangan lama . LoL 

A friend is someone who understand your past, believes in your future, and accepts you today just the way you are.

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥