orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Jawapan EKSTREM Bila Ditanya ' Bila Hang Nak Kawin '





Bagi korang yang selalu diajukan soalan macam ni mesti dah naik muak nak jawab. Cuba korang try bagi jawapan macam dibawah ni, kot kalau diorang tanya lagi ... baik korang kawin je la . Memang dah wajib kawin kot :) 


  ♦ yang nak kawin aku , yang korang sibuk-sibuk ni apa pasal ?

  ♦ Selagi takde seratus ribu depan mata aku , jangan harap aku nak terima pinangan 

  ♦ aku kawin , korang sponser .... boleh ? 

  ♦ semua yang aku kenal , sorang pun takde yang macam Miss Universe. Yang ada pun semua tade selera aku tengok .

  ♦ banyak lagi kelab yang aku tak pergi . Takkan dah kawin nanti aku nak bawak bini aku pulak . 

  ♦ Aku kawin dengan kau je la ....

  ♦ nanti kalau aku kawin , habis harta aku kena kebas . 

  ♦ rileks la , umur aku belum cecah 100 tahun lagi .

  ♦ kalau aku kawin , boleh settle ke hutang aku dengan kau tu ?

  ♦ kalau aku tak kawin , kau tak boleh makan nasi erk ? 

  ♦ hantarannya .... seribu satu dulang serba satu limpa kutu .

  ♦ aku tunggu nilai matawang naik . haha

  ♦ kalau awek tu muka cam aiskrim baru aku berkenan . 

Sumber : Majalah Ujang 440

hehehe . Thanks for reading this entry :)

 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥