orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Jamuan Budak Kelas Bakawali :D



assalamualaikum 

Tadi Aina kembar call aku and dia tanya aku datang ke tak . Aku tak datang lah jawabnya kat rumah je ni . Then dia cakap .. Ni haa, ada kfc untuk kau . Jamuan untuk budak sape yang pernah masuk kelas BA . :D ahhh~ nak nangis pulak aku tak dapat join dorang :'( nak juga .. Apesal aina bagitau lambat ? Kalau tak awal-awal aku pergi semata-mata nak makan kfc je lah . Hehehehe

Tapi walaupun aku kesedihan dirumah , aku tetap bersyukur sebab aina tak lupa nak inform kat aku . And dorang still ingat kat aku . Jemput aku ! Thanks ^^ btw happy holiday korang . Take care .  
Mungkin kalau aku tak join tadi lagi best kot . Qila dengan Epi ada . Aku dengan Ammar je tak join :'( Ya Allah sedihnya ...

Hehehehe . Aku dengan AMMAR RIFFDY eh ? 

Ada sesiapa tak simpankan ? Tahun depan kasi tau ! Tak kasi takmoo kawan . Dah kulat-kulat pun kasi tau ! :p Cayunk korang . Hahahahaha



Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥