orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Im The Winner : Samsung Galaxy S3 Bigbang Alive Tour 2012




Alhamdulillah ! Syukur :D 
Walaupun takdapat pergi konsert tu tapi aku dapat gak habuannya ^^ hehehehe . 

Penyertaan yang dihantar melalui SMS :)


Surat Daripada Samsung



Big thanks to my parent :) sebab kan phone ayah aku boleh sertai Bigbang Alive Tour 2012 competition . Sayang ayah :-* and mama yang tolong aku hantar sms :) Sayang mama jugakkk ! 
And thank you to Samsung Malaysia Electronics . 
Tak lupa gak kat pada yang terlibat :)

Pagi tadi , nasib baik aku bangun awal , ada abang posmen datang kat rumah aku . Aku malas nak bukak pintu sebab baru bangun tidur mandi pun tak . Tapi adik aku yang kecik tu dah bukak pintu :( Dia cakap ada orang datang . Aku taktahu nak buat apa . Nasib baik adik no.2 aku bangun time tu gak aku suruh ahh dia tengok sape datang . Dalam 4 minit camtu dia bawa masuk kotak . Ingatkan aku punya , tapi ayah punya . Hehe



Masa petang tu nak tunggu ayah and mama balik , aku nak tahu pebenda ahh dalam plastik hijau tu . Nak bukak kan , bukan aku punya barang . Belek punya belek , plastik tu macam dah koyak , so aku intai-intai la ~ Eh , samsung galaxy s3 ahh ~ ayah dapat phone baru ke ? Sape bagi erk .. 
Lama aku pk baru aku ingat . Aku rasa ni Bigbang punya hadiah tu kott . 
Yeah !!!~!!!

Lama kowd nak tunggu ayah and mama balik :( 

Bila dah balik , aku terus tunjuk kat ayah kotak tu . Aku kata la , dalam tu ada samsung s3 and ayah macam ' WOW ' je . Kemain lagi soh kiteorang adik beradik kasi ayah rasmikan dulu . Bila bukak je , laaa memang aku punya barang ahh ! Bigbang ! Bigbang ! aku terus jerit ~ mama pandang tak puas hati . wakakakaka

BIGBANG GIFT ^_^



Treasure Box *_* hahaha




Treasure trove !!! 



Bigbang Samsung Galaxy s3 phone case . Kasi kat ayah je la . Aku mande s3 (: 




Bigbang Special Edition | Still Alive | 
* album *




In the box : 
- Bigbang members photo ' MONSTER ' M/V making
- CD & CARD YG Family
- Branding Bigbang 
- Bigbang Book






YG Family card . Hmmm apa kegunaan nya ya ? Someone can you tell me ? 
Btw , card ni cantik ahh ^_^ 






Shirt Bigbang . Kasi ayah gak :) 
appreciation for my father v^^





Im VIP ~!

Thank You for reading thiss entry . 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥