orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Im Hurt ... You Make Me HURT






Susah lah nak jujur dengan kau . 
Seriously . Susah :<
Bukan nak berahsia sangat . Tapi ~ nanti kau fikir aku ni attention seeker or nak sekat hak kebebasan kau bergaul pulak . Padahal aku bukan mak kau pun >< gedik gila .

Its like ... aku lagi suka tak nak cakap pape kat kau and layan mood aku yang tak berapa nak baik ni >< nanti elok la sendiri lama lama . Aku malas nak pendam benda yang sepatutnya its not my bussiness la :D aku ni busybody juga kan pi fikir kebahagiaan orang lain sedangkan kebahagiaan aku nak suruh siapa fikir . Aduyai ~ syeira syeira . Wake up la v^^

Bila aku tacing moody kau cakap aku mengada ngada . Ada ke patut , Aku dilahirkan didunia ni punya perasaan . Bukan heartless :( kenapa la . Sebab tu aku malas nak cakap dengan kau . Hal yang kecil jadi besar . Aku yang tacing kau sekali ikut tacing habis tu siapa nak pujuk ? Orang ketiga ? Hmmm okay la janji awak bahagia ^^ 

Saya taknak la semua ni . Dah jadi macam serabut je tengok . Saya okay la . Awak jangan buat saya sakit kencing manis pulak . Sebab saya banyak sangat makan ayat ayat manis awak . Hahah siapa suruh makan erk ? 

You broke my heart last night . now i dont have a new heart anymore . Not yet `~

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥