orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again





Heheheh , aku ternampak video ni kat youtube . Aku agak kan mesti best so aku pun layan je la . Haha

Lawak duh ... 

Kan orang putih sambut hallowen , then anak-anak dorang mesti pergi minta gula-gula dari rumah ke rumah dengan memakai kostum hantu . Lepastu penat-penat dorang kutip gula gula tiba tiba mak depa pi cakap 

'' I told you something . I ate all your candy :) ''

Haha , kemain lagi bebudak tu menangis ... kesian gila ~ siap pukul pukul mak dia . 

But .... ada 4 orang budak yang sangat baik hati . Tak kisah langsung mak dia pi makan gula gula dia . Siap kata , tak mengapa . Saya nak awak gembira ^^ dan tak mengapa . Tapi , pada hallowen akan datang , kita boleh kongsi gula gula tu bersama-sama :D baik giler ahh dorang ! Comel and sweet sangat-sangat ! 

Ni just prank je . Bukan mak dia makan betul betul pun . So jom layan k :) watchaaaaa ~!



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥