orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Hadiah Masa Couple . Bila Dah Putus Nak Buat pe erk ?






hey hi ~ penat perah otak nak fikir entri apa nak post . Akhirnya ~~! 

Okay . Hi sweet couple :) mesti pernah dapat hadiah daripada pasangan korang kan ^^ ahh ~ sweetnya . 
Tak kesah lah hadiah apa yang korang dapat samada mahal atau murah tapi hadiah tu mesti memberi kesan yang mendalam kat korang kan. Mesti sayang hadiah tu gila gila kan ! 

Tiap-tiap hari nak peluk cium and jaga baik baik maklumlah hadiah daripada orang tersayang . Berbunga-bunga je hati . 

Tapi kan , pernah korang terfikir atau alami tak ..
Kalau dah putus , break atau clash * makna yang sama *
apa yang korang nak buat dengan hadiah tu ?

Nak simpan ? 
Alahai ... sedihnya hati bila terpandang hadiah yang dia kasi . Asyik teringat-ingat je kat si dia :( kenapa dia tinggalkan aku ehh ? 

Nak buang ?
Sayang betul nak buang ... cantik pulak benda ni . Lagipun aku still sayang kan dia . Aku rindu dia . Harap-harap bila aku tengok benda ni aku rasa tenang ... :')

Nak bagi balik ? 
Kalau aku bagi balik , macam lah dia nak . Alah , orang dah bagi buat apa nak pulangkan . Dah takde jodoh nak buat macam mana . Haish -.- entah-entah dia pun suruh buang :<

Kalau korang putus secara baik okay la . Mungkin takde lah sakit hati je nak tengok hadiah tu . Buatnya putus sebab si dia curang ?! ... hohoho

Tapi kalau dia dah bagi hati dia sebagai hadiah , korang kenalah jaga baik-baik . Jangan buat perangai .. 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥