orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Esok !



Assalamualaikum .


Ya ampun .. sempat lagi baca novel n update blog apa kejadah walhal esok nak kena bangun awal pergi sekolah ambil buku form 3. Ayoyoyo ~!~

Someone please kejutkan me esok pagi ! Mama and me still in ' silent war ' duh ~~ ni lah padah nya kalau jadi anak nakal . Hohohohoh
kalau esok aku tak datang , kesian Qila sebab dia pegangkan kfc aku :') thank U wei . And aku dah cakap dengan bini aku . Nak datang juga esok ! Muktamad !

Ieyfa . sorry ahh ~ got the text from me kan . Hope you understand it . Hmmmm ~!~ next year aku tolong kau k ;)

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥