orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cuti Sekolah






Hi hi semua . Cuti sekolah dah bermula . Tapi budak tingkatan 5 sedang bertungkus-lumus sedaya upaya jawab SPM . 
Selamat Berjaya kepada calon SPM 2012 ye :D 
Macam manalah agaknya perasaan dorang time-time SPM ni .. mesti tak senang duduk . Sabarlah yaa ..!

Okay cuti sekolah panjang ni mesti korang ada banyak masa lapang kan :) Korang jangan sia-siakan masa yang ada terutama sekali kat pelajar yang bakal ambil PMR dan SPM tahun 2013 nanti . Aku akan menduduki PMR .. takut juga kalau fikir yang aku tahun depan nak ambil PMR . Dah besar rupanya aku . Pejam celik pejam celik dah PMR .. pejam celik pejam celik dah SPM . cepatnya masa berlalu . hihihi 

Waktu cuti ni banyak korang boleh buat . 
Korang dah dapat buku teks untuk tahun depan punya kan :) so korang baca and buat nota kecik . Manatahu dengan nota yang korang buat tu kelak membantu korang time exam nanti . Biasanya nota kecik ni berguna sangat kat pelajar yang suka study last minit . Macam aku ^^ 

balut buku and tulis nama siap-siap kat buku teks korang . 

tengok baju sekolah and beg korang . Yang rasa-rasa elok lagi simpan elok-elok . Yang koyak jahit ahh ~!

pergi melawat atau bercuti ke tempat-tempat yang menarik ^_^ tenangkan minda korang yang selama ni stress asyik mengadap muka cikgu and hafal macam-macam *.*

Perbaiki kelemahan korang . Kalau selama ni korang nak main gitar tapi takde masa sebab sibuk belajar , so now lah masanya nak berlatih ! 

tolong mak ayah kemas rumah . Sekali sekala bahagiakan mak ayah korang apa salahnya :) cuba menjadi anak yang baik . insyaAllah 

lakukan apa yang selama ni korang tak sempat nak buat . kalau ada azam nak jadi tinggi korang ada masa yang banyak untuk bergayut-gayut di monkey bar kat taman permainan . Manatahu ... tahun depan korang boleh jadi tinggi :)

kemas bilik korang . hahaha cuba deco deco sikit bilik korang . 

okay ni sedikit sebanyak aktiviti yang boleh korang buat time cuti :) selamat bercuti :D

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥