orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cerita Cuak Aku ~


Anda suka bermain pintu yang terdapat di pasaraya ? HENTIKANNYA ! hakhak . 

Aku rasa aku dah serik nak main pintu yang ada kat pasaraya . Seram *_* .........

Masa tu ayah sibuk uruskan barang yang dibeli kat kaunter informasi . Aku dengan mama duduk kat depan 1 pintu ni . Dia boleh tembus ke sebelah . Maknanya ada 2 pintu yang menghubungkan kawasan aku dan sebalik pintu tu . Kat situ ada tangga . Tapi ....

Aku masuk pintu kat kawasan aku tu . Kemudian aku bukak balik , boleh je . Then aku tutup pintu tu and pergi pintu lagi satu yang hubungkan kawasan sebelah . Pun boleh bukak . Dah puas hati aku aku nak balik .... aku bukak pintu aku tapi ... TERKUNCI !!!
Aku dah menggelabah + cuak . Aku nampak adik and cuba panggil dia tapi dia tak dengar malah dia tinggalkan aku berseorangan kat situ tanpa menoleh ke belakang :'( Aku takut ..... :'\ Aku hanya mampu ketuk pintu dan cermin tu sekuat hati aku dan cuba panggil mama . Mama pulak dah kedepan * kaunter informasi * pintu tu depan kaunter tu je -..- aku dah takut sangat sangat . Aku cuba cari jalan keluar tapi aku takut nanti mak ayah aku tinggalkan aku . So aku dok ketuk cermin and pintu kuat kuat je la . Kalau cermin pecah satgi satu hal pulak :'< hasihhh ~~
Dah la baru first time datang situ -> Paradigm Mall :') 


Ni pintu yang aku dok main :< macam ape jeeee =='

Aku try cara lain . CALL MAMA ! Tapi line pulak takde . Maunya rasa nak nangis jeeee :'< Siapa mau tolong aku :'<


No service :( rasa nak mengamuk je kat situ :( geram betul . >_<

Aku tak sure berapa lama aku duk dalam tu . Adalah dalam 1-2 minit kott . Aku tak henti henti ketuk . Kalau orang lain nampak ni mesti ingat aku hantu ~ Yok yok :p 

Alhamdulillah ! Akhirnya ada juga orang nampak aku :') Aku rasa dia maid seorang wanita cina . Dia nampak aku and aku pun suruh dia bukak pintu tu dari luar. Dia panggil majikan dia suruh tolong bukak kan sebab dia tengah hold anak majikan dia. And majikan dia tolong bukak kan pintu dan aku selamat tanpa sebarang kecelakaan :') Alhamdulillah . Thanks Auntie <3 !!! Thank You :-*


This maid :') I just can say thank you for helping me coz im shy to called her for taking picture . Hahahaha mesti lawak kalau dia tahu aku buat apa nak tangkap gambar semata nak tepek dalam blog . Hikhik :> 

THANK YOU :D



Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥