orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Can I STOP Twitter-ing ?




Kosong ~ Kosong ~ - Najwa Latif Kosong
Dalam hati aku sekarang memang tengah rasa kosong sangat . Tapi otak ligat berfikir punca jadi kosong ~ 
Aku rasa nak .... tutup akaun Twitter ~ 

First sebab aku macam dah jarang nak online bagai ~ malas --'
Second sebab aku nak PMR tahun depan . Konon taknak ketagih :p
Third sebab Twitter macam dah bosan dan nothing bagi aku . Kawan kawan rapat aku pun dah jarang online . So aku nak borak dengan siapa ? Hmmmmm :'( Nak catchy sangat pun rasa tak happy dah >_<
Forth if aku ada something happy or sad aku taktahu nak bagitahu siapa :< Dulu Twitter aku boleh DM dengan Ieyfa and abang. 
Fifth seriously aku rimas . 

So the best solution kan , baik aku hapuskan akaun tu . Kalau deaktif aku ada 30 hari untuk aktifkan balik akaun kesayangan aku tu . Kalau tak lepas 30 hari tu ~ ianya akan lenyap ^_6 YEY ! 

Aku rasa aku nak tweet or mention someone pun rasa tak selamat je . 
Aku nak tweet something takut disalah erti . Maklumlah perasaan dikongsi bersama :p Macam errr ~ Itu twitter aku sepatutnya hak aku . Tapi ye lah kan untuk menjaga hati kita tetap kena berhati hati . 

Pernah one day , masa tu nak dekat habis sekolah la, Ammar and Azick main phone aku like usually . Then Ammar bukak Twitter aku and dia perli aku sebab interaction aku tade orang lain asyik orang yang sama je. Haha . 

So I take this ... 

Byebye Twitter . 
Rest for a couple day . 

Sincerely 
Syeira :>


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥