orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Berpantang Makan ?



Bunny , makan Nutella je kenyang ke ? Hahahaha patut chubby . omnomnom 


Most of you ... mesti suka makan kan , like me ^_^ nyumnyum ...
Tak boleh hidup kalau tak makan :( ! Sehari aku akan makan kalau lapar makan , tengok tv makan , bosan makan . Eh somebody ask me '' tak gemuk ke ? '' Why laa ~ asal makan je gemuk . Blabla ~ Hmmmm idk acttualy  . Lepas dah lempiaskan nafsu makan dengan jayanya , korang boleh menari (: Lets dance ! >_>  hehehe btw aku tak tahu cara nak berdiet . 

I need to proceed . Aku kena berpantang makan . Doktor said '' if you really wanna joy your day , jaga kesihatan . Semua orang nak sihat . You nak sakit ? Taknak kan (: so makan kena jaga , jangan tinggal makan dan makan tepat pada waktu . Jangan makan makanan yang awak tak dibenarkan makan '' 

Aku dah buat pun satu nota tentang makanan musuh aku ! Ehh , sejak bila aku dan makanan bermusuh ? No no no ! Hmmm ~ dengan makanan fav aku pun kena bermusuh gak :( sampai hati ~ 



Jangan pisahkan ~ aku dan Coklat ~ Tuhan tolong lah , ku suka coklat ~ blabla . Aku hempuk kau kang Syeira japgi -.- 

Jadi harapnya aku dapat mematuhi nota ini dengan baik :)! InsyaAllah . Tapi .. lepasni aku nak makan apa ? Jadi vegetarian ? Ouh nooo !!! Takkan :< 
Makan je la roti gardenia ^^ janji kenyang . Gardenia bread spread milo :) ummm nyumnyum ! 

Pray for me ^^  

Thank you for reading my late night entry today ^^ Have a nice dream . Sleep well :) 
Lots of love 
Syeira :)

Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥