orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Baru Nak Shopping Kat Zalora



Aku nak beli sneaker . Tapi entah bila lah kan aku dapat pergi shopping mall lagi . Asyik kena duduk rumah je . Bosan siott :< 
Kawan aku semua planning nak hangout sana sini . Aku pulak , terperap je kat rumah . Sungguh menyedihkan yaaa ~


the red sneaker ^^

Hahaha~ aku suka sangat ikut orang . Orang pakai sneaker aku pun mengada nak juga . Tapi kalau susah sangat nak beli nanti aku takde lah nak juga :) So , just wait lama mana aku sanggup tunggu . wakaka

And semua orang tahu lagi-lagi shopaholic tentang laman web Zalora.com kan . Dalam tv iklan dia yang terjerit-jerit tu . Iklan dia tunjuk barang-barang yang dijual nampak cantik je kan . Mungkin tu salah satu daya penarik kepada orang yang suka shopping online .
Btw aku bukannya suka shopping online . And tak pernah pun rasanya . Ada lah beli something like VCO and its not a shopping online kankan . Hahahah ~ 
My dad kata , bukan boleh percaya pun shopping online ni . Banyak orang yang kena tipu . Kalau sikit takpe ni banyak . Time ayah cakap macam ni teringat aku kat seorang lelaki yang order online Iphone but lastly dia bukan dapat Iphone 4s tapi dia dapat 
berus cat, komik Cina dan telefon mainan. Korang boleh baca artiket tu kat sini Lelaki Ditipu Beli Iphone 4s

So before shopping online , pastikan korang betul betul yakin. And cuba tanya kenalan rapat korang yang pernah shopping online kat tempat yang korang nak beli tu . Tanya pendapat mereka . Dah betul betul yakin , go on je ^^ 
Cuba cari di laman web tentang shopping online korang tu . Manatahu ada pelanggan yang pernah kena tipu . Or ada banyak masalah nak shopping kat situ . At least korang tahu sedikit sebanyak tentang shopping online tu . 

Aku boleh lah tarik nafas lega panjang panjang sebab jumpa laman web ni . Buat aku terfikir 2 3 kali samada nak go on beli kat Zalora or stop the dream lah ~ and I think daripada serabutkan otak dengan masalah nak call customer service segala bagai baik aku kumpul duit banyak-banyak boleh membeli belah dengan suka hati di Sunway . wakakakaka ~!!! lepasni takde lah nak masuk kedai tengok tengok je then keluar ~ hahaha

So , berhati-hati dengan shopping online atau beli secara online ^^ Fikir masak masak okay . Byebye ^^

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥