orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Balik Kampung →



Morning everybody ! Dah breakfast ? Kalau belum tu cepat la erk makan kejap lagi nak tengahari dah ^^

Argh ~ aku tak ready lagi nak balik kampung . Seriously `_` nasib baik 2 hari 1 malam je . Maunya seminggu ~ mati kering aku . Wakakaka gurau je . 

Hmmmm ~ kalau balik kampung takde line . Kenapa la susah benor nak ada line . Dari aku kecik sampai sekarang dah besar 14 tahun ni still takde line . Macam mana la orang kampung boleh hidup ? Bukan nak jet jet budak bandar tapi kalau ada kecemasan macam mana nak hubungi polis ke bomba ke >< kankan ..

Apa je la aku nak buat kat sana nanti ~~~ bosan nya . 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥