orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

You My Heartbreaker ♥




Assalamualaikum ...

Tengah study sejarah tadi ... tiba-tiba teringat kat dia ... 
Ehhh apesal tiba-tiba ingat kat dia ? Fuh fuh fuh ... terus mood nak study pudar and sambung berangan pasal dia . hahahaha teruk kau syeira .. 

Aku dah start admire kat dia lepas clash dengan Haikal dulu . Hahahah sebab da same time masa aku with Haikal dia minat aku :( bodoh nya aku tak accept dia . Aku fikir Haikal tu serius rupanya ... ergh ! WTF _|_ '' Lucky in love with my BESTFRIEND '' Puihh la sangat ! Tak lucky langsung . Nasib kawan aku kalau tak tadenya aku nak tegur hai hai dengan kau kal :D

Im sorry sebab buta . Huh ... bodoh nya aku ! K. 
Tapi aku lupa ! Aku tak accept dia maybe sebab dia ex bff aku . Ouh my . Patutlah . hmmmm yeah da best reason lah tu . But aku dah tanya bff aku kalau aku suka or in relationship with ' dia ' bff aku marah tak . And dia cakap sekarang dia dah tak kesah sebab dia dah ada ' husband ' dia .. hehehe thanks !!!! Love you . chuuu ~

And now . I start to learn how to admire that boy . Please . Im fall and falling into you . 
Eh ... 
Aku harap ... aku harap ni . sangat sangat . 
Hahahahha 
You my heartbreaker right now ! ♥♥♥
its mean something :-* 
Capital .... first alphabet !!! heheheheh 
im who admire him from distance :) 

heartbreaker ? Hahahhaha ! its not about tears ... its about how him break my heart with his smile and caring :) Im mean it .. about a happy thing not a sad thing .... 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥