orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

WEEKLY - Im Fαngirling =D



WHY SO CUTE /m\



Assalamualaikum =) 


Hey ... dulu ... aku layan lagu Love, Love, Love , aku tahu sejak aku tukar lagu kat blog ni * I wish *, sejak aku gigih mencari lagu yang berbunyi ' Modu da geojitmaliya da geojitmaliya Neoui sarangul da geojitmaliya ' hahahahha ! Rupanya lagu After Love. Lepastu aku pergi tergoda dek kecomelan Hongki dalam lagu Girls Dont Know ... arghhh !

Okay .. lets back in time . 
Masa darjah 6 kot dah dengar lagu FT Island and masa tu tengah meletup terbabom dengan drama korea kat tv8 He's Beautiful. Hongki berlakon okay .. tapi lebih minat Bigbang sebab ada Seungri ^^ aku tahu 2 lagu je . Lies dengan Haru-haru. Dulu masa zaman pesbuk . Naim budak form 1 yang hensem nak mampus tu rasanya pernah post lagu After love kat aku . Tapi aku tak pernah layan pun . Masa tu tengah gila dengan lagu TroubleMaker and Cry cry ... Naik tingkatan 2 . Kenal dengan dia , Dia minat Ft ... aku pun slow slow layan Ft punya lagu . But BIGBANG nombor satu di hati . Dah jadi isteri G.dragon =) hahahaha lepas tengok mv Girls Dont know yeah kalian semua /// saya tergoda dek kerana kecomelan melampau vocalis dia , si Hongki -.- entah pape entah aku ni . Serious cakap ..... aku dah minat kat Hongki and G.D macam .... hmmmm namo macam ni ahh =\ aku minat G.D !!! 
Kalau korang tak percaya cakap aku yang hongki comel ... tengok ahh video dia 


G.dragon oppa pun lagi comel . G.D boleh jadi comel , jadi jahat , jadi kacak . Kira pakej leww :-* Ale , dorang ni lebih kurang je . Dua dua omey . suara sedap and kacak ! Saja nak bagi aku melting . ergh ! 
bye 

\

he's beautiful . hahahaha miss this drama badly !!!

Im V.I.P and Primadonna :-*

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥