orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Whatsapp

Assalamualaikum ... 

Beberapa hari tak mengupdate rasa rindu pulak =( hehehehe 
sorry la, saya busy . 
Yeah, beberapa hari lagi nak exam .

Aku sibuk cari drama korea online . He's Beautiful ! Nak download tak reti =< nak tengok yang online kat Maaduu tapi takde =< ada satu website ni memang ada ! Tapi, kat Malaysia tak boleh tengok ... Akhirnya mengalah dan tengok kat Youtube yang takde subtittle . Memang macam orang bodoh la tengok . Nasib baik tahun lepas dah tengok tapi ada beberapa episod tak tengok . 
Btw , aku rindu gilaaaaa dengan drama tu ! Sebabkan drama ni lah aku minat kdrama and Kpop !!

viber with mort 


Juga , tiada masa untuk bertwitter . semakin jarang online interaction penuh .... kan saya kata saya malas . Maaf =( nanti saya respon la mention tu kalau saya online . Jangan marah . 



kawan aku yang paling kuat menganjing :p azick ! 
btw, dia sangat cool . 
hahaha 
hotstuff ni :p
kbai !

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥