orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 5#



Assalamualaikum ! 


Alhamdulillah ! Akhirnya habis juga exam subjek teras meneras ! yey !!! esok last exam . Seni lah . But bagi aku exam tetap dah TAMAT . HABIS . THE END . Seni bukan penting pun :( for PMR lah . 

Jumaat ni dah cuti . Just datang untuk pulangkan buku form 2 . And hari Sabtu datang sekolah untuk ambik buku form 3 . Fuh seram >< !!! 

Ehh , apesal macam tu . Kena datang 2 kali berturut-turut just for pulang and ambil buku . Why tak buat satu hari je . Ugh membebankan . 

Kena heart attack aku bila dapat tahu esok last sekolah >o<

Sains paper 1 agak kelam kabut sedikit . Argh susah . Soalan form 1 banyak keluar . Yang paling sentap apa yang aku baca langsung TAK KELUAR . aduh ~!
Thanks Jojie, khairul and my bff k =>

Sains paper 2 ~~ senang alhamdulillah . But aku tinggal satu soalan . Soalan terakhir tu . Definisi secara operasi ape entah . Aku tak faham soalan . Serius aku dah cuba fikir but ... no answer :(

KHB , aku taknak cakap apa-apa . 50-50 lah ~!~

Lily , Pui and Ieyfa semua makan bekal yang aku bawak . Kongsi sama-sama . Aku terharu bila dorang cakap sedap . Hahaha ! masa makan tu Lily asyik gelak-gelak je sampai makanan tersembur ~ burb burb ~~! 

Sesi tangkap gambar dalam kelas buat kali terakhir . Rasa sekejap je form 2 ni . Taktahu la kenapa . Rindu kelas tu :'(

Even aku cakap soalan yang keluar tu senang , tapi tak tentu lagi aku akan dapat A atau lulus . Hmmm hanya berserah pada Allah swt . Aku dah buat yang terbaik walaupun ada tiru-tiru . Tapi takdelah 100% yea :) 

okay lah . maybe this is for today ! 
Day 5# - Sains and KHB
Day 6# -  Seni * last paper *

p/s - lepas ni kalau sama kelas dengan Jojie exam aku memang nak duduk belakang dia ! InsyaAllah ! dia baik . selalu sharing jawapan dengan aku . Sharing is caring . ewah pewasan gila aku :p wakakakaka . duduk dengan bff itu satu kemestian ! ^_^

aja aja hwaiting ! >o< Syeira can !

bff said - Syeira lain kali bawak sudu ! Takpayah bawa chopstik . susah nak makan . Hahahah syeira kan nak jadi orang korea . LoL lepas ni bawak onigiri tau syeira ! 

Syeira : sedihnya nak tinggalkan form 2 . banyak gila kowd kenangan ..

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥