orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 4#




Assalamualaikum ><

Harini tension aku makin bebal =< Makin parah sebab exam Math . Otakku lumpuh buat beberapa jam akibat dikerah menjawab soalan Math yang susah . lolololo

Paper 2 : Ketika bergembira menjawab exam menggunakan kalkulator , tiba-tiba Cikgu Zue datang ambik :< makin tipis lah nak lulus. Apa nak buat . And soalan pasal lokus ? ahhh ~ aku tak jawab pun ... Ya Allah :'(

Paper 1 : Soalan 1-20 above 39 & 40, alhamdulillah senang ... masuk 30 above dah ~~~ jam otak . Semua pasal perimeter and lokus . Hmmm ~!~ memang taklah nak jawab sebenarnya . Tapi fikirkan nak lulus jugak , kena jawab . Salah ke betul tu cerita belakang . Yang penting ... aku jawab semua . Paper 1 punya soalan betul-betul mencabar ! serius ! ><

PJK ... pun susah juga . kardiovaskular ? Ouh ~~

Ammar comel giler kat sekolah tadi dengan stail rambut baru dia ! ahh jambu ~ ^_^ ~!~

Sakit perut giler ... argh ~ rasa nak balik rumah landing tengok Hantu Kapcai je . 

Aku marah kat salah seorang bff aku ni . Taktahu lah kenapa . Tapi aku kena jaga hati dia . Kang tersilap cakap , aku yang kena :( Kenapa lah time aku nak cakap or sesiapa je lah dalam geng kita nak cakap kau suka menyampuk and cakap pasal diri kau je . Baru syok nak dengar cerita 1 belum ending dah masuk cerita 2 . barai ~_~ lagi satu ... aku tak suka kau cerita pasal bf or crush kau sepanjang masa . Sikit-sikit bf / crush :( bosan k . Aku terasa giler dengan kau . Time aku tengah bercakap kau sesedap je menyampuk and cakap pasal bf/crush kau . Hmmmm ~~~~ 

okay lah . maybe this is for today ! 
Day 4# - Math and PJK 
Day 5# - Sains and KHB 

p/s - tadi pertama kali aku bawak bekal untuk seorang * 2 3 ? * lelaki . Hahahahah dia kongsi tak ? LoL 

aja aja hwaiting ! >o< Syeira can !

Ieyfa : thanks . understood me . Bestkan kenakan blurr tadi :p wkwkwkwkwk

Syeira = apa ni , dulu kata taknak layan dia , now kau jadi macam rapat dengan dia . Sangat rapat ... hmmm ~ aku taksuka dia . and baru aku faham kenapa kau suruh aku jauhkan diri dari dia :< but now ..... hmmmm wei

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥