orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 3#


taknak tinggalkan form 2 yang penuh kenangan :'>
comel kan laki aku - Lee hyun woo 


 ♥

Assalamualaikum ^_^

Argh tension ! Harini exam BI paper 1 & 2 & Geografi . Pheww ~ Geo susah gila :< 

Masa jawab BI paper 1 aku sempat lagi berangan . Adui ~ 
Aku dengan Jojie asyik bertekak je pasal bola Chelsea vs MU semalam. Aku sokong MU , Jojie sokong Selangor . Hahahaha aku tahu kau sokong Chelsea . Biasalah ramai yang tak puas hati dengan MU semalam :p Dia memang lawak ! Hahahaha :D

Rama ... saja nak main-main dengan aku :p hahaha !
pasal penutup botol ^_^

Ieyfa marah kat aku pasal aku campak correction tape dia :( sorry ah ~~ :(

Lily !~! untung lah ! Ehem-ehem . Tahniah . Tinggal aku dengan Ieyfa je single :o

Azick , sorry ahh dah jarang order makanan kat kau . Aku nak save duit sikit lah . Heheheheheh . Jangan sedih ^^

Ammar :) dia asyik tengok aku and gelak je tengok aku makan pakai chopstik . kekekkee

okay lah . maybe this is for today ! 
Day 3# - BI paper 1 & 2 and Geografi
Day 4# - Math and PJK 

p/s - Math ,, please solve yourselve :( Idk why you so difficult to understood !!! ugh ! I H A T E math :< sorry

aja aja hwaiting ! >o< Syeira can ! 

Lily said : Takpayah couple dengan dia . Dia tu kedekut :3

Syeira = Do your best :) Semakin hampir nak tinggalkan sekolah and zaman tingkatan 2 :') apapun aku semakin tua ... Aku rindu :'<

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥