orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 2#




Assalamualaikum ...

Yey ! Exam harini memang da best !! shake ass sikit . waaaa 
Agama semalam aku baca tak hafal pun and terus tidur sebab nak cerna jadi jus ingatan tu . hahahah

Kat kelas tadi nasib baik exam moral dulu . tade ah kabut sangat :3 thanks Puii . hehehehe,. you are my heroin . aiceh :-*

Adam . pertama kali aku rasa kau senyum kat aku banyak kali :} Kau dah ahh sombong gila kat aku . Bila kau senyum aku rasa macam ... lucky eh waa :p ahh kacak nya kau . Patut ah ada orang tu tak boleh lupakan kau . opsss . 

Abang aku comel doe harini ! Letak sapu tangan kat kepala dia . wakakakak macam Pui lak :')

Ammar dengan Mirul apesal pandang-pandang aku and senyum macam ada misi tersembunyi je . Meh story :D 

Jojie suka main sorok-sorok botol aku :-* Jahat lah kau . hahahahah btw thanks juga tadi and kau comel . Bila aku tengok kau dari belakang . Tengok riak kau ... wow comelnya :') Jojie kawan ku ... aku sangat sayangkan kau kawan :') Untung kali ni exam aku duduk belakang kau ! Alhamdulillah ...

Lily harini meroyan . pasal kat tandas . Hahahahah

cuti 4 hari memang sangat bosan :'( lepasni cuti panjang lagi . Ahh mesti rindu kawan kawan sekalian :'( ahhhh bosannya ! 
Awal tahun takde pulak nak cuti banyak . aishhh -.-



 okay lah . maybe this is for today ! 
Day 2# - Sivik and Agama .
Day 3# - Bahasa Inggeris and Geografi ! 

p/s - Abang Lan * goda * markah Geo kasi saya punya A yeh :) hehehehehe jahatnya syeira . Eh , abang Lan tatau lagi kuasa menggoda aku k :p

aja aja hwaiting ! >o< Syeira can ! 

Lily and Pui said : kau sayang dan masih sayangkan dia . Minta maaf je lah . Alah kalau dia tahu kau masih sayangkan dia mesti dia cair punya :) percaya ahh cakap kiteorang . 


Syeira = Mari mulakan sekali lagi . :') Selamat bercuti . Sayang 2 br poweber ! 

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥