orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Exam Day 1#




Assalamualaikum ...

Wargh ! Boleh menjerit sekarang tak . Rasa betul-betul free . padahal esok ada lagi exam . Hahahahah 
Apa yang berlaku harini ?

Aku duduk belakang crush aku ! yeyeye ! and masa BM paper 1 memang aku tak boleh lupakan . Ahhh ~ happy nya ! Thanks Jojie :D hehehehe . Masa lepas habis kertas Sejarah pun kau buat aku gelak gila happy hilang semua tekanan jawab soalah sejarah yang susah :3 Thanks !!! 

Kawan aku kata bento aku sedap ! ngeee . Lily kata macam bubur padahal tu nasi . Maybe terlebih air . wakakaka :o janji sedap :)Ieyfa and Puii suka seeawed ! Aku pun suka >< sedapkan kengkawan ... esok kalau sempat aku buat banyak sikit 

Ammar riffdy ! Hahahaha ! rindu rindu kau ! Masa balik kau jalan sebelah aku and cakap kalau nak mesej kau mesej je la sebab kau pakai phone lama *melt* thanks !!! Sayang kau :) 

Khairul :D thanks bro ! Lu baik gila dengan waa harini . Eh maksud waa selama ni lu memang baik pun :) 
terima kasih tolong waa :) ahahahahha . 

Abang aku . Hahahah rasa macam , ' eh tu Amir kan . Lolololo rindu dia datang pun ' Abang ! ingat kita ada bet siapa pandai . hahahahah ! tapi tahun depan kelas nak sama dengan abang :( ahh kita dua pandai ! jangan risau *.* 

okay lah . maybe this is for today ! 
Day 1# - BM paper 1&2 and Sejarah 
Day 2# - Sivik and Agama ! 

p/s - mengikut kiraan Ieyfa , kami dah 3 bulan tak masuk kelas agama gara-gara ustazah merajuk bla bla . Pasal hal ni aku taktahu sebab tak masuk kelas :D chilek saja ! Esok buat yang terbaik ! 

fighting ! >o< Syeira can ! 

Ieyfa said : Syeira bersemangat hafal sedangkan time belajar main-main . wakakakak ! exam punya pasal 

Syeira = Gudluck ! think about it . No time for dream ! fighting !

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥