orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Telefon Rumah ~!



Assalamualaikum ...


Thanks to Ieyfa coz kejut me bangun pagi . Heheheheh acctually just call untuk inform sekolah ke tak . 

And I got a message , from my father ...

Ayah kata jangan guna telefon unifi sesuka hati and aku ........ terkejut sebab semalam aku call kawan guna telefon rumah . Kelmarin ingat kan nak call cakap sepatah dua je lasty ter on the call lama ... macam tu phone aku pulak. ~Ahh sumpah lupa :3

Ayah tahu ke aku guna phone rumah ? Call orang tu or orang ni ? Masalahnya aku ada call kawan-kawan yang teman tapi tak mesra . Hahahaha , macam mana tu :3 

Aku taktahu lah ayah marah ke tak . Aku harap tak marah lah . :< Nanti nak pergi sekolah mesti kena bebel . Aish ! Harap-harap takkkk . InsyaAllah :D 

Unifi memang selalu buat aku kena marah ... Bukan salah aku pungg , Hmmm ~~~

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥