orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Talam 8 Muka =.=




Assalamualaikum ...

Aku tanya dia rindu aku ke ... then dia kata rindu . Aku cakap aku pun rindukan dia ... 
Aku pun satu . Stupid sangat pergi stalke dia =( and ada dia RETWEET tweet macam ni ..

Rindu lah sangat~ dah bahagia mna ingat aku dah~
Sumpah sape tak panas doo !  Aku tahu kau perli aku =.= lantak kau lah , aku dah jujur kau nak perli-perli bagai . Aku benci kau stupid . ergh ! Kalau tak ikhlas and tak percaya aku , jangan cakap dengan aku dah ! Aku pun tak ingin nak berkawan dengan orang sombong talam 8 muka macam kau . Macam mana nak bagi kunci hati aku kat kau kalau kau perangai babun macam ni ? Ingat orang suka huh ! Kau ni memang bertalam-talam doo muka !!!!!!!!
Kejap rindu kejap sayang lepas tu nak tinggalkan ex lepas tu APA BODOH ! sumpah aku marah ni ! Kalau kau online lepas ni !  Please ah dah berapa kali aku cakap , jangan main kan perasaan orang . Pelik duh kau . Ya Allah ....


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥