orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Should I move on ?




Assalamualaikum ..

Kalau awak baca entri ni . saya cuma nak cakap . Tahniah ada awek baru even fake :') fake relay ni mana tahu jadi real relay :') 

Thanks Pui , kau berjaya buat air mata macho aku gugur :'( 
Kau faham aku :') thanks ... kau je yang aku mampu call malam ni . Tu pun tak cukup kredit . 

Ammar sorry kredit tadi . Btw aku nak tanya . Siapa 'comey ammar' tu ? Hahahahha

Macam mana aku nak move on sedangkan aku tak dapat lupakan kau ?
Aku gembira bila kau kata kau tak dapat lupakan aku . 
Aku gembira.

kalu leh kan , aku nak dgr ko nyanyi lagu old mcdonald tu lagi , sumpah omeyy , tapi aku da x leh patah balik , aku x leh lupekan ko ;"(((((





Kau tahu tak . Aku memang benci kau ! Aku tahu kau sayang aku . tapi aku rimas sebab kau kongkong aku.


kau pergi la jauh dari hati aku . tinggalkan aku .

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥