orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Sakit Pula Hati Kitaa ~~



Assalamualaikum selamat pagi =)


okay . Makin sedih pulak Winter Sonata ni =( hmmmm ...
rasa nak ikut Yoo jin menangis sekali . Feeling tengok drama korea dalam bilik gelap-gelap pasang kipas max paling sejuk tahap beku disertai dengan hujan lebat =D phewww rasa macam ' winter ' pula dalam bilik aku ni ! Anyone ? hahahah

Okay ni cerita sebenar =( ramai dah tahu aku minat G.Dragon and ... sape yang minat tu memang sibuk ! =..= mencik mencik ! Lepastu ... dah tahu pula aku minat Hongki . Nasib tak tahu siapa Hongki . Kalau tahu ................... pastu dorang minat pula =( Ya Allah , sakit pula hati aku ni . Apesal duhh . Hal kecik je pun . Hongki dengan G.D bukan kenal aku pun . Tapi =( seriously aku sakit hati kalau dorang pun nak jadi ' bini ' Hongki and G.D ... om om om pm cedihnya =(

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥